Exclusieve Actie energiedirect.nl: 75 euro bol.com cadeaukaart bij 1 jaar energieVia deze Bol.com actie van actiewebsite DealDirect i.s.m. energieleverancier energiedirect.nl kan je een Bol.com cadeaubon ontvangen bij je energiecontract. Via de Actiewebsite DealDirect.nl ontvang je bij een 1-jarig energiecontract van energiedirect.nl gratis een €75,- Bol.com cadeaubon. Met dit energiecontract geniet je een vast laag energietarief. Overstappen naar energiedirect.nl is eenvoudig. Energiedirect.nl zegt je oude contract op en verzorgt samen met je oude energieleverancier een soepele overgang naar energiedirect.nl.

Geplaatst op 10 juli 2014

4 Reacties op “Exclusieve Actie energiedirect.nl: 75 euro bol.com cadeaukaart bij 1 jaar energie

 1. Anneke

  Leuke actie. Binnenkort ben ik jarig, ik stap over en verwen mezelf dus maar eens met deze bon.

 2. Ruudje

  Mooie aanbieding. Super dat deze actie bij 1 jarig contract is. Meestal krijg je dit soort cadeaus alleen bij 3-jarige contracten.

 3. Jim65

  Ik heb zojuist mij aangemeld. Ik denk dat dit de beste 1-jarige energieaanbieding van dit moment is.

 4. Pimmetje

  Kan me herinneren dat ik in het verleden een keer een gratis Beertender kreeg bij een energiepakket. Dat vond ik zo’n gave actie. Helaas zijn er niet meer zulke grote acties. Maar deze actie is ook mooi meegenomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *